Finance Bootcamp 2019

Mazars participă și anul acesta la Finance Boot Camp, eveniment aflat la ediția cu numărul 8. Evenimentul este organizat de Hipo, și este dedicat studenților și tinerilor pasionați de Finanțe, Contabilitate, Audit și Taxe care vor să își înceapă cariera în acest domeniu.

Pe 15 martie vă dăm întâlnire la Hotel Sheraton, București pentru a discuta cu Ella Chilea despre "Digital tools that make financial processes easier”.

Vă invitam și la workshop-ul care va avea loc dupa conferința de dimineață, ”Arta de combina expertiza”, unde veți avea șansa de a fi în contact cu lumea reală a a unei firme de consultanță în care veți descoperi ce înseamnă să sprijini mediul de afaceri local cu servicii de audit, de contabilitate, de consultanță fiscală, de salarizare și de administrare a angajaților.

Patru echipe vor intra în competiție și fiecare echipă va avea acces la 2 mentori care sunt pozitionați lângă ei și care pot să le confirme raționamentul de a aborda o situație de consultanță.

Înscrieri:https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/115080/HIPO-Boot-Camps/Inscrie-te-la-Finance-Boot-Camp-2019%21